NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT سودا مزاجی

Not known Factual Statements About سودا مزاجی

Not known Factual Statements About سودا مزاجی

Blog Article

 به جای نان لواش نان سنگک بخورید. گوشت گاو و گوساله به شدت و به هر عنوان ممنوع است! گوشت گوسفندی را جایگزین آن کنید.

در صورت مشاهده علائم گرمی و خارش بدن چند قاشق ماست میل کنید یا از یک قاشق مرباخوری تخم خرفه استفاده فرمایید

با سلام دوست عزیز علائمی که ذکر کردید نیاز به پیگیری فوری دارند لطفا به پزشک مراجعه کنید.

دمنوش های با طبع گرم(دمنوش بابونه، زنجبیل، بهار نارنج و…)

مفاصل: کسانی که بلغم در مفاصل آن‌ها افزایش یافته است، در معرض ابتلا به آرتروز و روماتیسم قرار دارند.

بهار نارنج هم از دیگر گیاهانی است که مصرف آن به افراد بلغمی توصیه می‌شود. دمنوش بهارنارنج دارای طبع گرم خشک بوده و این دمنوش همانند خود بهارنارنج غنی از مواد معدنی و ویتأمین‌های مورد نیاز بدن است.

گیاه به لیمو دارای ترکیباتی به نام ترکیبات فنول است که این ترکیبات فنول بر روی سم زدایی بدن مؤثر بوده و همچنین سبب از بین رفتن رادیکال‌های آزاد می‌شوند.

سلام من همیشه خلطه تو گلوم جمع میشه و همیشه دماغم بند هست راهش چیست خلطه گلو زیاد دارم راهش چیست مم

شیر و خرما طبع گرمی دارند که من با مصرف آنها جوش میزنم باید چه کار کنم؟

حال روحی بد و افسردگی از گریه های بی دلیل گرفته تا گوشه گیری و منزوی شدن شخص کم خوابی و سبک شدن خواب، خوابهای ترسناک و آشفته، درگیری های ذهنی و دعوا با اطرافیان اما در ذهن خود! یعنی شخص حال خود را نرمال تصور می‌کند اما همانطور که در فکر فرو رفته به اصطلاح عامیانه ناگهان جوش آورده و عصبانی می شود.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند که افراد بلغمی مزاج مراقب حجم غذای مصرفی خود باشند و از پرخوری بپرهیزند. همچنین باید از غذاهای زودهضم استفاده کنند و غذا را خوب بجوند. معمولا رژیم غذایی برای بلغمی‌ها شامل عسل، ادویه و خشکبار است و به آن‌ها توصیه می‌شود که غذاهای آماده و فست‌فود را از برنامه غذایی خود حذف کنند.

برای درمان بلغم افراد باید از غذا های رژیمی استفاده کنند و تا حد امکان با تغییر مکان زندگی می توانند به ارتقای سلامت خود کمک کنند. website به دلیل طبع سرد و مرطوب به این افراد که دارای مزاج بلغمی هستند باید در مناطق گرم و خشک زندگی کنند؛ به طور مثال زندگی در استان های شمالی کشور به دلیل میزان بالای رطوبتی که در آنجا موجود است می تواند سبب ایجاد پا درد، کمر درد و قولنج شود. 

از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل می‌شود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب می‌شود، اخلاط اربعه را تولید می‌کند که باعث رشد اندام‌ها و بازسازی اعضای آسیب دیده می‌شوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم می‌کنند.

برخی از علائم شما با علائم غلبه بلغم همخوانی دارد هر چند تشخیص نهایی غلبه بلغم توسط پزشک متخصص طب سنتی باید انجام شود.

Report this page